De impact van de Euro crisis

Steeds meer bedrijven gaan bezuinigen, dit wordt ook gedaan op  het personeel. Er moeten steeds vaker mensen weg en na een tijdje kan het zelfs zo slecht gaan dat het bedrijf failliet gaat. Dit is echter een grote tegenvaller voor veel mensen maar in deze tijd van het jaar kan het toch wel verwacht worden. Dit komt omdat veel mensen geen zekerheid kunnen krijgen, niemand krijgt meer een vast contract of wordt voor onbepaalde tijd aangenomen, alle bedrijven zijn huiverig en moeten denken aan het geld. Het is daarom goed dat er eens wordt gekeken naar de mogelijkheden die er zijn om leuke dingen te doen voor het personeel, ze moeten niet altijd die onzekerheid hebben maar ze moeten ook met plezier naar hun werk komen. Als zij met plezier naar het werk kunnen komen dan is het goed, dan gaat het werk ook goed, als ze namelijk geen zin hebben en onzeker zijn dan kan het ten koste gaan van het werk en dan ben je als manager natuurlijk verder van huis.  Zorg daarom voor leuke dingen voor het personeel en doe eens wat extra’s.

Laat wat van je horen

*