Geschiedenis

Nieuwe Directeur Corinthe Executive Search

Mvr. des Groots is op 1 april 2006 aangesteld als directeur van Corinthe Executive Search Partners. Zij volgt in deze functie J. R. en M. Vos op. De organisatie richt zich op het selecteren en bemiddelen voor hogere management- en directieposities in financiële dienstverlening, zorg, consumer markets en industrie. De benoeming van A. des Groots sluit goed aan bij het streven toonaangevend te zijn in het bemiddelen in functies voor inkomens boven de 200.000 euro.

Opvolging
A. des Groots volgt J.R. & M. Vos op. Beiden gaan zich binnen Corinthe Executive Search richten op de boardroom functies en de uitbouw van de internationale activiteiten van Corinthe Companies. A. des Groots: ‘Het succes van een organisatie wordt grotendeels bepaald door het leiderschap in die organisatie. Daarom is het cruciaal de juiste persoon op de juiste plaats te hebben. Mijn ervaring in het internationale bedrijfsleven leert mij dat een executive search-organisatie hierin een onmisbare rol speelt. Corinthe Executive Search heeft inmiddels laten zien dat zij op een consistente en betrouwbare wijze de sparring partner is voor topmanagement. Ik zie er naar uit met een gepassioneerd en ambitieus team deze rol in de toekomst verder uit te bouwen.’

Ervaring
Hiervoor was A. des Groots onder meer werkzaam bij RFF NV en daarna in diverse HR, MD en arbeidsrechtelijke posities bij Royal Numico NV, meest recentelijk als directeur Human Resources van de Clinical Nutrition Division.