Over ons

Corinthe Executive Search is opgericht in 1989 en maakt deel uit van Corinthe Companies te Oegstgeest.

Wij richten ons op de hogere managementposities (zowel lijn als staf) in met name de Financiële Dienstverlening, Zorg en Consumergoods & Retail. Ons werkterrein betreft de posities tussen
€ 80.000 – € 300.000. Het merendeel van de door ons ingevulde functies kent een beloningsniveau tussen € 100.000 – € 200.000.

De functies tot circa € 80.000 worden door onze collega’s van 30days for Recruitment ingevuld, terwijl Hey-Day Interim Management tijdelijke invulling verzorgt.

De match tussen persoonlijkheid en organisatiecultuur is de belangrijkste succesfactor in de samenwerking tussen de persoon en de organisatie. Alleen door zich bewust te zijn van de kracht van een dergelijke match, halen personen en organisaties het maximale uit zichzelf.

Corinthe matcht people, business & ambitions.

UPDATE:
Corinthe Nederland
Corinthe Executive Search & Interim Management, een van de Badenoch & Clark bedrijven in Europa, heeft haar activiteiten per 1 juni 2009 gestaakt.

Dit besluit volgt op een strategische heroriëntatie, die mede is ingegeven door de crisis waarin de wereld verkeert. Badenoch & Clark Nederland zet haar activiteiten onverminderd voort in haar streven een van Europa’s leidende spelers te worden in de markt van interim en permanent recruitment binnen de financiële dienstverlening.

Bij vragen kunt u contact opnemen met: Greet Brosens, Executive Director Continental Europe Badenoch & Clark:

Tel. +31 (0)71 515 3030
greet.brosens@badenochandclark.com
www.badenochandclark.nl